© Auberge Visvliet | Heirweg 13 | 9845AA Visvliet

Wij zijn wijn proeven en inspiratie opdoen!

Auberge Visvliet is van zondag 17 tot en met 24 februari gesloten.

Vergaderen mag ook leuk zijn

Auberge Visvliet introduceerde gelijktijdig met de opening het “Pakhuis Meeting” concept met als motto: Vergaderen kan (en moet) ook leuk zijn! Het concept nodigt uit om vergaderen creatief aan te pakken en de deelnemers op een verrassende en leuke manier onderwerpen te laten bespreken. De focus ligt op de positieve agenda van de bijeenkomsten. De meeting expert van Auberge Visvliet die samen met u gaat voor een ultieme vergaderbeleving, waarbij inhoud altijd voorop staat, maar de entourage zeker niet wordt vergeten!

Er zijn diverse ”Pakhuis Meeting Tools” bedacht met betrekking tot de zaal of eventuele buitenlocatie, de opstelling en inrichting, de invulling qua eten en drinken en activiteiten die een hulpmiddel zijn voor de organisator om de bijeenkomst vorm te geven. Bij Auberge Visvliet hebben we een aantal leuke en bijzondere “Pakhuis Meeting activiteiten” waarmee we u hopen te inspireren, zie de kolom hier onder voor enkele ideeën.

Dit is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Auberge Visvliet u kan bieden. Uiteraard zijn deze activiteiten niet alleen geschikt als extra aanvulling op een vergadering , maar zijn ook zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje, jubileum of familieweekend enz.

Wij adviseren u graag, neem gerust contact op via 06-30659819 of info@aubergevisvliet.com

Pakhuis Meeting activiteiten

  • 2CV (Eend), Solex of Elliptigo Tour in de prachtige omgeving
  • Sjoel, Kaart of Pingpong toernooi
  • Dans workshop
  • Kano of Kayaktocht
  • Spoedcursus Creatief Denken
  • Heel de Auberge bakt (decoreren van taart of cupcakes)
  • Diner in the Dark
  • Muzikale onderbreking

Slapen en vergaderen

Heeft u langer de tijd nodig en wilt u de vergadering over meerdere dagen verdelen, kan dat ook! Wij bieden de mogelijkheid tot slapen en vergaderen. U kunt al vanaf 07.00 uur bij ons terecht, niet alleen voor het ontbijt, maar ook een ontbijtvergadering behoort tot de mogelijkheden.

Aan de achterzijde van Auberge Visvliet beschikken wij over 8 privé parkeerplaatsen. U kunt verder gratis parkeren aan de openbare parkeerplaats aan de Heirweg op slechts 25 meter afstand van de Auberge,

Bereikbaarheid

Auberge Visvliet is in het noorden centraal gelegen op de grens van Groningen en Friesland, vlakbij plaatsen als Grijpskerk en Buitenpost en via de naastgelegen N355 op slechts 26 kilometer van Groningen stad en 35 kilometer van Leeuwarden.

Onze vergaderlocatie Het Pakhuis is geschikt voor een festiviteit of vergadering. U heeft tijdens een vergadering de beschikking over een eigen koffie en frisdrank voorziening. Een gezelschap tot 40 personen kan comfortabel in verschillende opstellingen bijeenkomen. U kunt beschikken over meerdere presentatiemiddelen, muziekinstallatie en (gratis) WiFi.